“Arta imbratiseaza brandurile” – Conferinta de Marketing Cultural editia 2016

De la infiintarea primei agentii de publicitate in 1840, in Philadelphia USA, si pana in prezent campaniile publicitare sunt intr-o continua schimbare: de la continut la suportul folosit, de la frecventa la media utilizata. In 2016 mesajele comerciale fac parte din viata noastra in mod concret. Uneori sunt preluate inconstient si sunt folosite chiar in conversatii: “Nou? Nu. E spalat cu Pervol” sau “Dorele…”, “Si marmota invelea ciocolata in staniol” sau “Viitorul suna bine” sau “Prietenii stiu de ce”.

In aceasta realitate multi dintre noi sunt selectivi in ceea ce priveste timpul lor liber si aloca din ce in ce mai multa energie cresterii calitatii vietii. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care asistam la o dezvoltare numerica, dar si calitativa a evenimentelor culturale. Tot mai des ma intalnesc cu amici si cunostinte care au renuntat la televizor sau care isi iau vacanta ca sa mearga la Garana sau la Anonimul.

Te invit la Hanul Gabroveni in 27 octombrie incepand cu ora 12:30 sa dialogam despre cat de mult s-au dezvoltat brandurile culturale din Romania si despre cum iti poti atinge publicul tinta intr-un mod firesc si natural in cadrul unui eveniment cultural.

Programul conferintei este urmatorul:

12:30 – primirea invitatilor

13:00  Modulul 1: Piata evenimentelor culturale – status 2016

Participanti: Anda Becut – Culturadata si Valentin Vasiloiu – Eventim
Moderator: Tiberiu Mercurian (kculture)

15:00 Modulul 2: Branduri culturale reprezentative – evolutia si pozitionarea lor

Participanti: Oana Marinescu – Festivalul “George Enescu”, Miruna Berescu – Festivalul de Film “Anonimul”, Chris Simion – Grivita 53 si violonistul Alexandru Tomescu
Moderator: Tiberiu Mercurian (kculture)

17:00 Modulul 3: Experienta brandurilor care au interactionat cu evenimente culturale

Participanti: Vlad Panait – Philips Romania, Andrei Bortun – The Institute, Radu Batrinu – marketeer independent, Alecsandra Roman – FCB Bucuresti va reprezenta Staropramen
Moderator: Loredana Sandulescu (BIZ)

18.45 Decernarea distinctiilor “Sustinator al Culturii Romanesti”

Daca sunteti interesati sa asistati la dezbateri, primim inscrieri prin e-mail la contact@kculture.ro sau pe pagina evenimentului de pe Facebook.
Va asteptam!