kculture prezinta proiectul „Sustinator al Culturii Romanesti”

kculture a lansat cea mai noua initiativa a sa, proiectul  original „Sustinator al Culturii Romanesti”, sambata, 18 iunie, in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Lansarea proiectului a avut loc in timpul dezbaterii “Comunicarea evenimentelor culturale si comunicarea prin cultura”, sustinuta de Oltea Zambori, partener  PR Beta, si Tiberiu Mercurian, fondatorul kculture.

Proiectul „Sustinator al Culturii Romanesti” isi propune sa recunoasca si sa promoveze companii sau initiative ale mediului privat care comunica imaginea de brand prin evenimente culturale sau sprijina prin mijloace proprii evenimentele artistice, sustinand in acest mod dezvoltarea miscarii artistice din Romania.

Sustinator al Culturii Romanesti”  este o distinctie pe care o vom acorda anual companiilor care sustin prin actiunile lor cultura si mediul artistic romanesc. Vom avea un juriu format din oameni exceptionali, in componenta caruia vor fi prezenti reprezentanti ai mediului artistic si ai celui de afaceri. Pana in prezent au raspuns afirmativ la propunerea de a fi membru in acest juriu in 2016 doamna Gilda Lazar, Corporate Affairs Director JT International, si domnul Constantin Chiriac, director al Festivalului International de Teatru de la Sibiu, urmand ca pana la finele lunii august juriul sa fie completat cu inca patru personalitati”, a declarat Tiberiu Mercurian, initiatorul proiectului.

Juriul va delibera in baza unor propuneri venite din randul organizatorilor de evenimente  artistice sau in baza depunerii unei candidaturi propuse de mediul privat. Inregistrarea propunerilor se va face pana la data de 30 septembrie a.c., urmand ca distinctia „Sustinator al Culturii Romanesti” sa fie acordata in cadrul “Conferintei de marketing cultural”, organizata  in acest an la data de 20 octombrie, a adaugat Mercurian.